Istoria Beefeater incepe in 1862, cand James Burrough, a cumparat pe strada Cale din cartierul Chelsea distileria Rectifier & Compounder de la John Taylor, pentru suma de 400 de lire sterline și a inceput sa produca propriul stil distinctiv de gin din 1863.

Denumirea “Beefeater” se refera la garzile ceremoniale ale

Turnul Londrei care in trecut erai platiti in pachete cu
carne de vita.

Distileria Beefeater este una din cele cinci distilerii operationale din Londra.

Ginul este distila 100% din cereale.

Beefeater Gin conține noua plante diferite: ienupar, radacina de angelica, seminte angelica, seminte de coriandru, lemn dulce, migdale, radacina orris, portocale Sevilla, și coaja de lamaie.

Unic pentru producția de Beefeater este maceratul de coaja de lamai și portocale Sevilia, boabe de ienupar intregi și altor produse vegetale natural

Acestea stau la macerat 24 de ore inainte de distilare.

O versiune super premium de Beefeater a fost lansata pe 30 octombrie 2009, Beefeater “24”, cu un adaos de 3 plante adiționale de ceai verde chinezesc și japonez si coaja de gref si a fost creat de master distiller-ul Desmond Payne.

Beefeater Londra Dry Gin – este un gin proaspat, curat și clar, cu arome clare de citrice și fructe.Complexitatea rețetei Beefeater produce un gin care multi-dimensional si cu un caracter echilibrat și bine rotunjit. Plantele pentru acest tip de gin stau la macerat inainte de redistilare 12 ore

Beefeater 24 are un amestec unic de 12 plante naturale, care creeaza o aroma complexa și armonioasa, cu gust bogat, echilibrat. Plantele pentru acest gin stau la macerat 24 de ore inainte de redistilare

https://marathoncompetition.ro/wp-content/uploads/2016/12/280829_153_preview.png

https://marathoncompetition.ro/wp-content/uploads/2016/12/172008_153_preview.png

https://marathoncompetition.ro/wp-content/uploads/2016/12/280839_153_preview.png

https://marathoncompetition.ro/wp-content/uploads/2016/12/280905_153_preview.png

Etapa

Beefeater


Locatie: Brasov Data: 18 Septembrie 2018
Toti competitorii pot veni in locatie incepand cu ora 14:00
Finala incepe la ora 16:00

Departajarea concurentilor se va face in functie de reteta originala creatie proprie

Numarul maxim de participant in etapele live, desfarsurate in orasele mentionate, este de maxim 15 de barmani.



Informatii

Juriu


https://marathoncompetition.ro/wp-content/uploads/2018/08/a.jpg

Marian

Porumb

Castigatorul editiei 2017 Marathon Competition

https://marathoncompetition.ro/wp-content/uploads/2016/12/Alexandru-Ciomartan.jpg

Alexandru

Ciomartan

15 ani în bartendingul național și internațional.

https://marathoncompetition.ro/wp-content/uploads/2016/12/Ionut-Frangulea.jpg

Ionut

Frangulea

Brand Ambassador Monin Romania