Lars Olsson Smith a adaptat in 1877 distilarea continua, in productia de alcool alimentar. Denumire sub care Smith vindea aceasta vodka era “Tiodubbelt Renadt Brännvin“ (Tenfold Purified Vodka).

ABSOLUT a fost inventata in anul 1879 de catre Lars Olsson Smith si produsa in Ahus, Suedia

Apoi Smith a schimbat numele in “Absolut Rent Brännvin” (care se traduce Absolutely Pure Vodka) pentru a-si promova produsul de inalta calitate.

Fiind obsedat de calitate si perfectiune a ales ca vodka produsa de el sa fie imbuteliata in sticle aseamanatoare celor medicinale, forma ce s-a pastrat pana in ziua de azi.

Absolut Vodka a fost introdusa la nivel global in anul 1979. De la lansare si pana acum volumele de ABSOLUT au crescut de la 90,000 L pana la 120 mil. L in 2013.

Vodka ABSOLUT este facuta doar din ingrediente exclusiv naturale, si diferit fata de alte branduri de vodka ABSOLUT nu contine zahar adaugat.

Gustul ABSOLUT este bogat si complex dar simultan fin si afumat cu o aroma de creale si fructe uscate.

Ingredientele din care se produce ABSOLUT sunt apa si graul de iarna. Apa provine dintr-o sursa din Ahus, de la o adancime de 150m unde este protejata de impuritati.

Graul de iarna difera de celelalte cereale; acesta se seamana toamna si este cules urmatorul an, toamna. Substantele feritilizatoare sunt folosite foarte putin.

Intregul proces tehnologic este foarte bine standardizat pentru a produce intotdeuna o vodka de calitate superioara. Totodata, pentru a pastra puritatea lichidului, inainte de imbuteliere, sticlele de ABSOLUT sunt spalate, dar nu cu apa ci tot cu vodka.

Una dintre putinele distilerii care produc vodka pe comanda

https://marathoncompetition.ro/wp-content/uploads/2015/12/5.jpg

https://marathoncompetition.ro/wp-content/uploads/2015/12/3.jpg

https://marathoncompetition.ro/wp-content/uploads/2015/12/informatii_branduri.jpg
https://marathoncompetition.ro/wp-content/uploads/2015/12/2.jpg

https://marathoncompetition.ro/wp-content/uploads/2015/12/4.jpg

Etapa

Absolut


Locatie: Timisoara Data: 24 Aprilie 2018
Toti competitorii pot veni in locatie incepand cu ora 14:00
Finala incepe la ora 16:00

Departajarea concurentilor se va face in functie de reteta originala creatie proprie

Numarul maxim de participant in etapele live, desfarsurate in orasele mentionate, este de maxim 15 de barmani.



Informatii

Juriu


https://marathoncompetition.ro/wp-content/uploads/2018/08/a.jpg

Marian

Porumb

Castigatorul editiei 2017 Marathon Competition

https://marathoncompetition.ro/wp-content/uploads/2016/12/Alexandru-Ciomartan.jpg

Alexandru

Ciomartan

15 ani în bartendingul național și internațional.

https://marathoncompetition.ro/wp-content/uploads/2016/12/Ionut-Frangulea.jpg

Ionut

Frangulea

Brand Ambassador Monin Romania